Assalamualaikum...

Uit sape yang cakap geli tu?

si kecik yang menggelikan?

Meh nak tunjuk lagi picture daripada geli menjadi tidak geli. Layan....

tengah ngigau apa tak tau la budak ni..
muahhh...i kiss u masa ngigau.buncitnye perut, terlebih minum susu ni.
bestnya kome tido...:)
bersepah2 le pulak tido...buas sunggoh..

Adakah anda masih geli? Pasni mesti tak geli dah... ;)

bulu kitaorang baru je mula tumbuh....nak manja2 ngan bonda Rab le...
tengoklah bulu kitaorang dah tebal...well seronok pulak main tindih2 ni...
sayalah si rabbit IT yg masa kecik2 tak berbulu tu...

Mereka ialah arnab belaan aku suatu ketika dulu. Tujuh ekor si Bonda Rab tu beranak. Aku la jadi baby sitternya. Bonda Rab bukan reti jaga baby2 dia pun. Nak bagi menyusu pun kedekut, jenuh kena pegang. Haish....Dah arwah kot mereka semua..:(

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative